torstai 8. joulukuuta 2011

Korkeavire 8.12.2011

Vihdoin vaikuttaisi siltä, että mun sairastelukierre on helpottamassa ja pääsen taas panostamaan koikkujen kanssa agilityn treenaamiseen ja kunnon kohottamiseen.
Tänään oli sitten vuoden viimeiset treenit Korkeavireellä. Tammikuussa taas jatketaan.

Tällaisia harjoituksia tehtiin. Erityisesti rata B oli mielestäni tosi hauska ja menevä. :)
Taas tuli huomattua, että Pennille sopii hyvin päälle juoksut ja Napille taas välistä vedot. Kun vain jotenkin tämän muistaisi! Harjoitus A onnistui molempien kanssa ongelmitta, eikä tätä juuri enempää harjoiteltu. B- harjoituksessa Penni tarvitsi enemmän apuohjaajan tukea putkelle irtomiseen kuin Nappi, sillä harjoituksen ideana oli, että ohjaaja ei saa liikkua esteen 2/8 linjan toiselle puolelle vaan koira irtoaa putkeele itsenäisesti, jonka jälkeen ohjaaja vastaaottaa sen esteen 2/8 takaa. Molemmat kuitenkin onnistuivat suorittamaan harjoituksen ja Nappi ilman apuohjaajan tukea.
Harjoitus C:tä suoritettaessa näkyi jo selvästi lievä koirien väsyminen. Olihan takana jo kaksi vauhdikasta harjoitusta. C- harjoituksessa oli helposti huomattavissa, että Nappia tulee ohjata välistä vedoin ja Penniä päälle juoksuin. Esim kohdat: 3-4 ja 6-7.
Tuli hiukan videotakin pitkästä aikaa kuvattua. Saatan tänne pätkiä julkaista, jos saan aikaseksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti