maanantai 16. tammikuuta 2012

Aamuaksaa

Vihdoin pitkästä aikaa kaikki koirat aksassa mukana. :) Jonnan kanssa heti maanantai aamusta hallilla. Ihmeellistä. Ollaan molemmat sellasia yökyöpeleitä ja aamut tekee tiukkaa. Kiitos Jonna palkkausavusta!

Taru:
Tehtiin ihan simppeliä etenemistä. Putkeen haki loistavasti ja vauhti ja motivaatio oli varsin pätevää. :)  Pari kertaa poispäinkääntöä, pari valssikäännöstä, pari takaakiertoa ja irtoamista suorille esteille. Varsin mukavasti eteni ja irtosikin likka. :)

Penniruletti:
Hiukan taas arpoi omia esteitä eikä ollut ihan korvalla. Irtoaminen ohjattuun suuntaan kadoksissa. Omin päin kyllä irrotaan teille tietymättömille ja etenkin putki tuntui tällä kertaa olevan se mukava juttu. Harjoitus takaakierto-ennakoiva valssi heikko (ei hae/irtoa). Vastapäivään parempi kuin myötäpäivään.

Nappi:
Oli varsin vauhdikas ja haki kiitettävästi esteitä. Fysioterapiasta lienee apua? Takaakierto-ennakoiva valssi harjoituksessa toimi hyvin. Kaarteet mukavan pieniä ja tiukkoja. Suunnissa ei huomattavaa eroa.
Keppitreenissä avokulmalla yhä heikko. Hakee yhä liian herkästi toiseen väliin. Onnistuu, jos ohjaaja on itse  älyhuolellinen, mutta tarvitsee ohjaajan tukea kolmoskoiraksi avokeppikulmalla aivan liikaa.

Tanja:
Huomaa itsensä taas vaihteeksi tauon jälkeen palaavan herkästi vanhaan huonoon tapaan lähettää takaakiertoihin väärällä jalalla. Käskytkin myöhässä-kuten aina.

Yhteenveto:
Tarulla motivaatio nousussa.. kipinää sytytellään lupaavasti.
Nappi on takaakierto-ennakoiva valssiharjoituksissa taitavampi kuin Penni.
Itselle takaakierrot ennakoivalla valssilla oikeaan kierrokseen heikompia kuin vasempaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti