torstai 26. tammikuuta 2012

Napin jumppaharkat edistyy.

Tänään sitten aloitettiin jumppaharkkojen harjoitteet Napin kanssa. Se ei kerta kaikkiaan osaa peruuttaa kunnolla. Perä luisuu väkisin jompaan kumpaan sivuun ja se tarjoaa hyvin herkästi kaikenlaista muuta liikettä. Treenaamalla saatiin aikaan muutaman 2-3 askeleen peruutuksia tänään ja tästä jatketaan huomenna.

Pallin ympäri kiertämisessä saatiin aikaan myös muutamia takapään sivuttais askelia, mutta kankeaa todella on. Hiukan likka rupesi jutun juurta kuitenkin hönäämään, joten luulen että huomenna saadaan lisäaskeleita, kun likka alkaa ymmärtämään mitä vaaditaan. Tänään ei vielä harjoitettu sivuttais askelia pallin avulla kuin myötäpäivään, jottei likka hermostu jankkaamiseen.

Taivutuksia tehtiin myös molemmille sivuille ja ne onnistuivat melko hyvin.

Olisi ollut Napin treenipäivä Korkeavireellä, mutta koska Nappi eilen hierottiin katsottiin hyväksi jättää treeni tänään väliin ja Taru pääsi äippää tuuraamaan. Ja hienosti tuurasikin. Vielä ikinä ei ole pikkulikasta sellaista vauhtia ja intoa irronnut. Ihan sladissa tassut sutien lasketti kaarteisiin.  ja upeita putki irtoamisia suoritti. :) Tätä sille toivon  lisää. :) Harmi etten saanut videolle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti