sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Agikisat Hyvinkää 12.2.

Olis sitten taas yhdet kisat kokemusta rikkaampi. Pennin kanssa Hyvinkään koiraurheilukeskuksella startattiin kolme rataa. Radat oli melko haastavia ja hankalia, mutta kuitenkin suoritettavissa. Nollia tuli melko vähän, hylkyjä enemmän. Tuomarina mini3 koirilla toimi Minna Räsänen.

Pennin ensimmäinen rata sujui melko mukavasti, lukuunottamatta likan päätöstä jäädä A-esteen päälle ihailemaan maisemia. Sekunteja kului yksi jos toinenkin, kun se ei vaan millään aikonut tulla alas sieltä. Sitä on nyt treeneissä palkattu paljon A.lle ja neiti on ilmeisesti päättänyt, että jos ei namia tipu A:n kontaktin juurelle hän pysyy A:n harjalla odottamassa kunnes namia tarjoillaan. Aargh! Hiukan oli vauhti jäässä alkuradan aikana, mutta loppua kohti vauhti lisääntyi mukavasti. Hiukan likka taitaa arkoa tuota Hyvinkään koiraurheilukeskuksen melko liukasta keinonurmipohjaa. Muuten sujui kivasti ja Penni sai nolla ratavirhettä tällä radalla. Harmi vain, että ylijaikaa oli 4,63sekuntia. Tällä tuloksella kuitenkin sijoituttiin 26 koirakosta sijalle 5.

Tässä ratapiirros A-radasta.
Tällä radalla 26 osanottajaa, joista 19 hylkyä, 1 tulos, 2 yliaikanollaa ja 4 nollatulosta.


B-rata menikin sitten hiukan överiksi. Tässä B-radan piirros. Ymmärrät piirrosta seuratessa helpommin mikä kaikki meni pieleen tällä radalla. Tällä radalla 32 osanottajaa, joista 21 hylkyä, 6 tulosta, 2 yliaikanollaa ja 3 puhdasta nollaa.


Alku sujui virheittä esteelle numero 6 saakka. Esteen numero 7 sijasta Penni meni puomille ja tästä syystä suoritus hylättiin. Jatkoin rataa kisanomaisesti ja seuraava virhe tuli kohdassa 11-12. Penni hyppäsi esteen 12 väärästä suunnasta. Vielä kerta kiellon päälle - kolmas virhe kohdassa  14-15. Este 15 olisi pitänyt takaakiertää, mutta likka painatteli sen muitta mutkitta suoraan. Sellaista hubaa tällä radalla. :)

Viimeisenä oli hyppyrata - ilman tressiä tuottavia kontaktiesteitä. ;)
Tällä radalla 30 osanottajaa, joista 19 hylkyä, 7 tulosta, 2 yliaikanollaa ja 2 puhdasta nollaa.


Tällä radalla kyllä kämmäsin puhtaasti NIIN itse! Rata sujui puhtaasti ja joutuisasti esteelle 10 asti, jonka jälkeen ohjasin koiran esteelle 14! Jotenkin vaan luisuin pois kartalta. No ei tämä ainoaksi virheeksi jäänyt tällä radalla, kohdassa 17-18 Penni meni ja nappasi siihen väliin esteen 19, kun esteiden 16-17 väliin tehty takanaleikkaus ei riittänyt sitä tarpeeksi kääntämään.

No ei kun tuulta päin ja uusia kisoja miettimään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti