lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kisat Kotkassa 10.3

Aamu alkoi varsin pirteästi, kun mies tökkäsi kylkeen kesken unen ja kysyi: "eiks sun pitäs olla menossa kisoihin?" Kello oli vartin yli kuusi! ja mun oli ollut tarkoitus lähteä rauhallisesti ja turvallisesti ajelemaan kohti Kotkaa kello kuusi! Hups! Hiukka pisti kiireeksi ja tais aamumurot jäädä syömäti! Sopivalla ylinopeudella kerkesin kuin kerkesinkin kisapaikalle.
Kotkalaisten uudessa treenihallissa odotti Pertti Siimeksen tekemä mini3 agilityrata. Rata oli sopivan vaikea ja suoritettavissa. Nappi tekikin heti ensi alkuun hienon 0 radan mielestäni hyvällä vauhdilla. Vauhdista puuttui ehkä se ihan viimeisin kärki, mutta mielestäni tuolla suorituksella olisi kyllä pitänyt yltää aikaan. Aika oli kuitenkin mineillä säädetty mielettömän tiukaksi ja tuloksena oli yliaika nolla ajalla 1,75 
Pennikin teki tämän radan hienosti, mutta oman ohjausvirheen vuoksi ohjautui koira väärään päähän putkea ja näin saatiin Pennin kanssa A-radalta hylky. Harmillinen hylky, sillä muuten olisi Penni tällä suorituksella pärjännyt tehdessään muuten onnistuneen puhtaan radan tosi hienolla vauhdilla.

Luokassa oli yhteensä 24 osallistujaa, joista hylyn sai 10 koirakkoa, tuloksen 6 koirakkoa, nollan 8 koirakkoa, joista vain kolme 0-tulosta ylsi ihanne aikaan. Tämä kertoo paljon radan tiukasta ihanne ajasta.

Luokan voitti Mika Auvinen supernopean koiransa Lotan kanssa tuloksella -7,40
Toiseksi sijoittui Ekaterina Patskevitcs venälältä koiransa Dinan kanssa tuloksella -6,33
Kolmanneksi sijoittui Susanna Heinonen koiransa Remon kanssa tuloksella -2,92
Nappi sai tuloksen 1,75 sijoittuen viidenneksi (häviten 9,15 sekuntia voittajalle).

Mistä ihmeestä saisin kiristettyä napin kanssa radalla näin paljon aikaa?, jotta pärjäisin näitä supernopeita huippuja vastaan sen kanssa? Ja Nappia ei edes voi sanoa hitaaksi koiraksi. Ja tänään se sentään kulki kisoissa melkein vastaavaa vauhtia kuin treeneissä. Muutamassa edellisessä kisassa sen kanssa on ollut ongelma, että se on suorittanut niissä rataa ihan puolella teholla, mutta silti paremmalla ajalla. Tämäkin kertoo, että näissä kisoissa oli tiukka ihanne aika. En siis vielä heitä pyyhettä kehään.


B-RATA
Päivän B-rata olikin hyppyrata. Näiltä radoilta molemmille koirilleni hylky. Enkä kyllä edes muista mistä syystä? Jotenkin siis töpeksin ja johonkin suuntaan väärin ohjasin, kun hylyt tuli molemmille väärän radan vuoksi.

Tällä radalla kilpaili 25 koirakkoa, joista 11 sai hylyn ja 5 uloksen ja 8 nollaa, joista viisi 0-tulosta ylsi ihanne aikaan. Eli melko tiukka aika tälläkin radalla.

Radan voitti venäläinen Ekaterina Patskevitch koiransa Dinan kanssa taas huippu ajalla kanssakilpailijoihin nähden tuloksella -7,11
Toiseksi sijoittui Aija Lauhkonen koiransa Hukan kanssa tuloksella -3,47 saaden myös hyppy sertin.
Kolmanneksi sijoittui Jälleen Aija Lauhkonen koiransa Ekun kanssa tuloksella -1,90
mainittakoon vielä Aijan koirat ovat SCHIPPERKEJÄ! :D Hyvä sipukat!

C-RATA
C-radalta Napille 0 yliajalla, mutta nyt kyllä voi sanoa, että ohjaajana töpeksin pahasti, jonka vuoksi aika menetettiin. A-esteen jälkeen, kun maaliin oli enää kolme estettä katosi koko rata hetkeksi mielestäni ja en todellakaan enää tiennyt mihin ohjata? Vauhti hidastui, kun arvoin suuntaa mihin mennä, mutta säkällä ohjasin koiran oikeista esteistä yli. Vaikea sanoa olisiko koira saanut puhtaan nollan, jos en olisi unohtanut rataa ja olisin painattanut täysiä? Napin yliaika tällä radalla oli 4,16 sekuntia. Harmillinen radan unohdus!
Aika oli muuten todella tiukka tälläkin radalla.

Penni teki hienon radan puhtaalla 0 tuloksella sijoittuen kolmanneksi! Ei se oo turha otus! En tiedä meneekö mulla tää agility vähän yli?  ;) Kun automatkalla kotiin ajessa olin aivan tippa linssissä, kun tajuntaan kolahti, että mulla sittenkin on mahdollisuuksia pärjätä kanssa näitä kolmosluokan toinen toistaan parempia huippukoirakoita vastaan!

Radalla kiisi 26 koirakkoa, joista hylyn sai 12 koirakkoa, tuloksen 4 koirakkoa ja nollan 9 koirakkoa, joista vain 3 koirakkoa ylsi ihanneaikaan. Joista yksi oli Penni!

Luokan voitti jälleen Mika Auvinen kiitäjä Lotan kanssa ajalla -7,38
Toiseksi sijoittui jälleen Ekaterina Patskevitch koiransa Dinan kanssa. -5,68
Kolmanneksi sijoittui TANJA SUNDQVIST ja PENNI! :D Hehee! :)  -1,15 (häviten voittajalle 6,23 sekuntia).
Mainittakoon vielä että Nappi sijoittui tässä luokassa kuudenneksi tuloksella 4,16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti