lauantai 16. heinäkuuta 2011

Tuiskuliini kylässä.

Tuisku tulla tupsahti yökylään emon luokse torstaista perjantaihin. Pojasta on tullut jo iso hieno poika. Emäänsä suurempi jo. Taru näyttää niin pikkutytöltä Tuiskun ja Aslanin rinnalla. Penniä kovasti ärsytti Tuiskun vierailu (kuten sitä ärsyttää kaikki uros koirat) ja se "läksyttikin" Tuiskua vähän väliä silloin, kun leikki Tarun ja Napin kanssa äityi villiksi.
Tuisku poika nautti suuresti ulkoilusta vapaana täällä maalla ja olisi suorastaan asunut ulkona. Silloinkin, kun satoi se viihtyi nurmikolla makoilemassa, kun omat koirani värjötteli terassilla sadetta paossa.
Yö sujui paljon rauhallisemmin kuin olin ajatellut, ja pennut nukkuivat rauhallisesti yöunet jatkaen vasta aamulla telmuamistaan. Hienosti on poika oppinut jo sisäsiistiksikin uudessa kodissaan ennen viiden kuukauden ikää. (Tarultakin on tapahtunut nyt vahinkoja aikas vähän..)

Sillä on hauska häntä! Ei ollenkaan tuollainen kippura niinkuin Napilla, vaan melko suora, joka tosin sijoittuu juostessa aika ylös ja kääntyy kaareksi selän päälle, mutta seistessä monesti laskeutuu kivasti takajalkojen taakse. Ja mukavan touhukas pojan luonne sekä vahti veressä. Kuitenkin melko pehmeän oloinen kiltti poika. Siitä tulee varmaan ihan mukavan näköinen uros, kunhan saa hiukan massaa ja rotevuutta.

Tule taas Tuisku pian kylään!

 Tässä sisarusten telmukuvia iltahämärässä otettuja.









 (tämän tyylisiä oli suurin osa kuvatuista kuvista ;) )


Kieli unohtunut suusta ulos. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti