torstai 18. elokuuta 2011

Whoa whoa whoa Whohoo!!!!

Jee!! Jipii! Hineetä, upeeta, mahtavaa! :)
Mun pikku schipperkele skipittää agilityä niin maan mainion hyvin taas! Tehot senkun tuntuu lisääntyvän, joka treenikerran jälkeen. NIIIIN hyvä fiilis taas! :) Mua harmittaa ettei kukaan kerennyt mukaan kaveriksi tänään kuvaamaan.
Kiitos Emilia jälleen kerran tämän päivän loistavista treeneistä. Oli taas aivan mahtava rata! :D

Napilla treeneissä vauhti ja motivaatio kohdallaan. <3 Ja se teki pari kertaa aivan loistavan kaarteen kohdassa 13-14-15. Ei ois voinut lyhyemmällä tiellä enää kulkéa. Pöytäkin onnistui hyvin, vaikka sitä ei oltukaan pitkään aikaan treenattu. Kohta 1-2-3 sujui parhaiten ohjaten puomin Aan puoleiselta sivulta molempien koirieni kanssa. Kohtaa harjoiteltiin myös keppien puolelta ohjaten.
Keppejen kakkosvälin syndrooma nostaa päätään. Ei auta kuin kesäloma matkan jälkeen ottaa kotona taittuvat kepit käyttöön taas. Samalla vois alkaa tarun keppitreenin. Täytyy kysyä antaisko naapuri treenata agilityä sänkipellollaan, mikäli ei sitä aio pian kyntää. Muuten olis Nappi taas aika kisavalmiin oloinen pakkaus.

Pennikin teki hyvää rataa hyvällä vauhdilla. Ja motivaatio oli hyvä, alkuun hyvinkin lennokas, tehden kuitenkin nättejä kaarteita. Pennillä on paremmat kaarteet kuin Napilla, se kääntyy paljon herkemmin. Napin kanssa täytyy olla tiukempi ja enemmän ajoissa, jotta kaarteista tulee nättejä.<3
Aan alastulossa paljon parannettavaa. Aikaa kuluu liikaa ja kontaktille pysähtyminen on huonoa. On tullut vähän huonosti painotettua noihin kontakteihin. Osittain myös siksi että, kun palkkaan kontakteja paljon niin Penni karkailee kontaktiesteille. Mutta tulos nyt kuitenkin on, ettei Pennin kontaktit ole Aalla lainkaan hallussa. Lopputreenin aikana likka hiukan jo väsähti..
Kuljetuskoppi sai kyytiä, kun Penni kiukkusi kopissa silloin, kun Nappi sai treenata ja hän ei. Halu on kova radalle. Kepit sujui varsin hyvin ja hyvällä vauhdilla tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti