keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Huh! Taisin päästä vain säikähdyksellä! :D
Napin kintussa ei näyttäisi olevan vakavaa vikaa. Syy ontumiseen todennäköisesti on, että jokin neulamainen on päässyt pistämään tassun reunaan todennäköisesti lauantaina, mutta koska pistokohta oli silloin tuore ei siinä näkynyt karvoituksen seassa mitään. Alue alkoi hahmottua vasta nyt, kun muutamia päiviä on kulunut, kun alue on alkanut tulehtua.
Kohdassa, jota Nappi alkoi hiukan nuolemaan näkyy tarkasti katsottuna pieni tulehtunut keskusta, johon on jotakin ikävää ja piikikästä osunut. Alue on tosi pieni ja huomaamaton. Tässä todennäköisin syy ontumiseen. Mennöö ohi lääkekuurilla, mutta parit kisat jääpi väliin. Tosin lääkäri sanoi, että jos alue alkaa nopeasti kuivumaan ja paranemaan, voi kuurin jättää kesken sillä riskillä, että sen saattaa joutua alottamaan uudestaan. Lääkkeeksi määrättiin Kefavet Vet 250mg ja sillä on 7pv doping varoaika.
Hyvä, että vein sen lääkäriin, ettei tassu kerennyt tulehtua pahemmin, tosin silloin sen olisi jo huomannut varmasti sokeakin. Pelkäsin, että tassun nuoleminen viittaisi vakavampaan kipuun ja se on nuolemisen tuloksena saanut alueen hiukan punoittamaan.
25.9 purina areenan kisat jää nyt "dopingin" takia väliin. Mutta tähdätään sitten 1.10 Mikkelin kisoihin, jolloin kuurin joutuu lopettamaan kolme vuorokautta aikaisemmin. Onneksi on aikaa vielä seurata tilannetta 23.9 saakka, jolloin on Mikkelin kisoihin viimeinen ilmoittautumispäivä. :)
Mutta täytyy kyllä sanoa, että mulla on sitkeä ja hellittämätön koira, kun piikinpistämällä jalalla kulkee niin hienosti onnistuneet agiradat ja olisi varmaan päässyt ihanneaikaan, jos vaivaa ei olisi ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti