torstai 8. syyskuuta 2011

Korkeavire 8.9.11

Taas loistavissa treeneissä Korkeavireellä Napin ja Pennin kanssa.Tehtiin tekniikka harjoituksia. Päällejuoksua ja ennakoivaa valssia.

Molemmilla koirilla oli hyvä vauhti ja motivaatio. Etenkin Napilla oli tänään tosi hyvää irtoamista esteille, paitsi aivan lopussa, kun puhti rupesi olemaan loppu.
Päällejuoksu harjoituksissa Penni toimi paremmin kuin Nappi. Suorastaan loistavasti! Ei uskoisi, että tämä koira vielä vuosi sitten kieltäytyi hyppäämästä kohti ohjaajaa tietyissä tilanteissa. Alussa Penni meinasi jättää päällejuoksuharjoituksessa esteen kolme väliin, kun en "tyrkännyt" sitä sinne riittävän huolellisesti. Mutta, kun muistaa tyrkätä niin löytyy Pennistäkin hyvin sivulle irtoaminen.

Nappi "karkasi" päällejuoksu harjoituksessa pari kolme kertaa selän takaa putkeen, eikä "jarruttanut" ohjaavaan käteen toivotusti. Muutaman "esteen taakse palkkaamisen" jälkeen tilanne korjaantui ja Nappikin suoritti päällejuoksu harjoitukset sujuvasti hyvällä vauhdilla ja pienillä kaarteilla.

Ennakoivan valssin harjoitus sujui molempien kanssa sujuvasti. Itse vaan meinaan jäädä liikaa odottelemaan, mutta kun muistaa itse liikkua ripeästi, tulee koira tassut sutien perässä. :D

Alla ratapiirros, Ohjaus tulee suunnata päällejuoksuharjoitusten lopussa X merkin suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti