keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tänään poistettiin Napilta hammaskivet. Rouva makaa tuolla ihan raatona vieläkin, kun ei annettu sille herätyspiikkiä. Mitä suotta - saa mun puolesta heräillä hitaammin. Turha antaa enempää turhia mömmöjä kuin on tarpeen. Kovin paljon parempi oli hammaskiven tilenne nyt kuin hiukan yli vuosi sitten samassa operaatiossa. Ilmeisesti Plaque Offista on ollut apua, jota olen sille antanut ruoan mukana.
Tähän tahtiin jos hammaskiveä kertyy niin seuraavan kerran hampikiven poistoon sitten puolentoistavuoden kuluttua. "Halpaa hubaa" oli taas. 128euroa katos sen sileän tien - enkä tainnut edes kätellä eläinlääkäriä! Hiukan yli vuosi sitten maksoi hiukan alle sata euroa.
Taru se on hyvin empaattinen ja huolissaan "mamin" tilasta. Nukkuu tuolla nytkin ihan sen kyljessä kiinni. Penni ei ole moksiskaan. Hakee lähinnä multa huomiota.
Kaksi vuotias tyttäreni taas meinasi purskahtaa itkuun, kun kannoin Napin sisään, kun reppana luuli, että sillä on jokin oikea hätä.

Kumpi on rauhotettu? ;)




Innostuinpa tänään muutenkin törsäämään karvakkaisiin - ostin vihdoinkin Tarulle ihan omat valjaat ja heijastinliivin. Taru tosin ei ollut niistä kovin ilahtunut. Liikkuisi mielellään ilman mitään härväimiä - pantakin ällöttää saati sitten valjaat. No eiköhän tuo totu.. ;)

"hei, ihan oikeesti, onks pakko?"

Nyt on varattu Napille aika myös fysioterapeutille. 13.1 perjantaina menemme Nana Naulapään vastaanotolle. Jos selviäisi syy Napin jäykkyyteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti