tiistai 24. tammikuuta 2012

Tyttösiltä on juoksut ohi ja näyttäisi siltä, että pitkästä aikaa pystyisi alkaa panostamaan kunnolla agility treenaamiseen. Pohjakuntoa ollaan kovasti kohotettu potkukelkkalenkkeilyllä ja tulokset on jo nyt huomattavissa. Tahti ja etenemä on tasaisempaa kerta kerran jälkeen ja matkaa nostetaan pikkuhiljaa.

Taru on kerennyt käymään viimepäivityksen jälkeen pari kertaa treenaamassa korkeavireellä. Se on hassu otus. Näinkö siitä tulee koskaan kunnon agilitykoiraa? ;) Haastava tapaus se ainakin on. Mutta niin mun kulta!

Nappi on käynyt fysioterapiassa ja huomenna olisi taas uusi käynti. Painoakin olen hiukan saanut Napilta pudotettua ja likka onkin varsin sopivassa kunnossa nyt.

Pennillä iho oireilee tassunpohjissa ja silmät vuotavat ja ruokinta onkin vaihdettu allergiaruokaan , joka on helpottanut tilannetta ja toivon vaivan menevän tällä ohi.

Agilityssä omatoimisesti treenatessa sain taas kartoitettua hiukan Napin ja Pennin osaamista.
Penni on taitavampi hakemaan pimeitä putkikulmia, sekä ketterämpi sylikäännöksissä kuin Nappi vaikka muuten ohjatessa on paljon epävarmempi ja herkempi virheille.

Tässä Tarusta videota Korkeavireen treeneistä 12.1.05. Hassu otus! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti