tiistai 21. helmikuuta 2012

21.2.12 harkat.


Tällaista mukavaa pientä rataa tehtiin Napin ja Pennin kanssa tänään. Taas kerran tuli huomattua, että Penni tekee takaakierrot päljon kepeämmin kuin Nappi. Radassa ei suurempia ongelmia ollut, mutta molemmat koirat irtosivat esteen 8 jälkeen sivussa näkyvälle A-esteelle. Pitää vaan olla aina tarkkana ja huomioida noi kontaktiesteiden paikat radoilla. Molemmat, sekä Penni että Nappi,  kun mielellään hakee niille.
A: n kontakteja hiukan treenattiin myös molempien kanssa. Nyt Penni tulee jo ihan mukavalla vauhdilla alas ja toivon ettei se tee ensi viikonlopun kisoissa samaa kuin edellisissä ja jää A.n harjalle maisemia ihailemaan.

Myös Tarun kanssa tehtiin hiukan pentutreeniä tänään. Päätin tällä kertaa palkata vain kädestä, kun nyt on sitä kennelyskääkin meidän hallilla liikkeellä ja viimeisimmissä treeneissä tuppasi Tarun kanssa ongelmaksi muuttua se ettei likka huomioinut ohjaavaa tai vetävää kättä vaan upeasti liiteli hakien esteitä oman maun mukaan! No tämä, että sitä palkkaa käteen, ei kyllä sovi sille lainkaan. Se ei hetken päästä enää kyennyt menemään edes putkeen. Tämä mun pikkulikka, joka osaa hakea putken upeasti halutessaan monien metrien päästä, töppäsi putken suulle täysin, kytätessään mun napikätt. No tulihan kokeiltua ja tämän kertaisen perusteella tulen kyllä varmasti saamaan neidin hanskaan vaikka vähän nyt alkuun hallinnasta katoaisikin.. ;) Eiku palkkaa kuppiin ja draivia kehään, vaikka sitten menisi väärään suuntaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti