torstai 16. helmikuuta 2012

Tekniikkatreeniä Korkeavireellä

Tänään harkattiin Napin ja Pennin kanssa Korkeavireellä perustekniikkatreeniä. Taru jäi kotiin yksin treenaamaan yksin oloa.
Ennakoivaa valssia, takaakiertoa ja poispäinkäännöstä. Napin kanssa lisäksi keppitreeniä ja Pennille treeniä nopeampaan A:n alastuloon. Olen ilmoittanut Pennin kahden viikon päästä kisoihin ja silloin tulisi olla A.n alastulo ongelmat paremmalla mallilla. Yritän kaivaa täällä kotona lumihangesta normaalia pienemmän A-esteen, jotta vois treenata A.ta täällä kotona.

Napilla luisti taas takapää reilusti. Kepeilläkin mentiin ihan kolisten. Parissa kurvissa se pyyhkäsi taas melkein nurin. Vauhtia oli kuitenkin ihan mukavasti. Mitä ihmettä mä tekisin tuolle sen liukastelulle? Huoh!
Napilla takaakierrot ja ennakoivat valssit sujui mallikkaasti, mutta poispäinkäännön kaarteet luisuivat turhan pitkiksi. Onneksi kohta tulee kevät ja hiekkakentät!
Penni on taitavampi kuin Nappi poispäinkäännöksissä ja muutenkin kurveissa Nappia paljon ketterämpi ja osaavampi. Mutta Nappia varmasti hidastaa sen heikkous käyttää takapäätään ja tokihan se fiksuna kurveissa varoo kaatumasta ja siksi varmaan kurvit liukkaammalla alustalla luiskahtaa helposti turhan laajoiksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti