sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Taas olisi kisat takana Ojangon koiraurheilukeskuksella.
Molemmilla koirilla kolme luokkaa. Osanottajia  vissiin noin 48 koirakkoa per luokka.

Tuliaisina Pennille hylky, yksi -5vp ja 0 lievällä 2 sekunnin yliajalla. Nollaradalla likka päätti kepeille vietäessä tehdä hiukan suuremman kaarteen ja käväistä kurkkaamassa kukas tuomari tuo on? Onneksi ei sentään tuomariin koskenut, eikä tuomari tätä kaarretta katsonut virheeksi, mutta tässä mm. menetettiin aikaa ja kontakteilla myös. Kontaktit ovat Pennillä hitaita. Muuten Penni kulki tänään ihan mukavasti kisoissa, ehkä mä vielä rupean saamaan tulosta sen kanssa? Hylky ja -5 virhepistettä ovat täysin omaa huolimattomuutta. Viimeinen rata Pennin kanssa oli itselle ihan tuskaa, koska oli jo minulle kuudes startti ja tuntui ettei enää kykene, mutta sain kuin sainkin viimeisen radan puristettua läpi.

Nappikin starttasi kolme luokkaa. Se lähti ensimmäisellä radalla hiukan huonolla tempolla etenemään ja saatiin radalta 0 tulos 0,66 sekunnin yliajalla. Tämä syö naista. Olisi nyt ollut edes kokonainen sekunti, mut hiukan yli puolisekuntia! Nappi paransi vauhtia seuraavalle radalle, mutta omaa huolimattomuuttani ohjasin koiran eräästä esteestä ohi. Kolmannelle Napin radalle startatessa, (minun viidennelle) rupes itseä jo aikalailla väsymys painaa. Nappi taas pääsi tällä radalla vasta vauhtiin ja painatti lähes parastaan - väärään suuntaan - kun ohjaaja oli ihan kuutamolla.

Napin suorituksiin olen hylyistä huolimatta myös hyvin tyytyväinen. Onhan tämä jo valtavaa parannusta edellisviikonlopun kisoihin sen kanssa. Olin Masalan kuplahallilla sen kanssa kolmessa luokassa ja se kieltäytyi liikkumasta siellä lähes täysin. Kuulin tänään, että se rakennus oli romahtanut pari vuorokautta kisojen jälkeen. Ehkä Napilla oli syynsä olla epäileväinen sen paikan suhteen? Ehkä rakennus natisi ja nitisi koiran korvaan jo varsin enteilevästi. Tänään Nappi kuitenkin liikkui huomattavasti paremmin ja viimeisellä radalla jo hienoa vauhtia. :)

Jospa sitten seuraavaksi lähtisi hajoittelemaan ja yrittämään kotkaan parin viikon päästä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti