sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Ojanko 25.3.

Napin ja Pennin kanssa taas kisoissa. Tuomarina toimi Ritva Herrala.
Jotenkin on nyt veto tyystin tästä naisesta pois. Olin toivottaman väsynyt ajaessani kohti Vantaata ensimmäiseen starttiin klo 7:30 kesä-aikaa. Yö meni överiksi, kun pikkulikka on kipeä ja kitisi ja kiipeili mun päälläni koko yön, kun ei sen omassa sängyssä nukkumisesta tullut sairaana sitäkään vähää kuin puolittain mun päälläni makaamisesta. Fiilikset onnistua radoilla oli aika pohjalukemissa.
Radoissa oli haastetta, mutta ne olisivat olleet suoritettavissa jos... ;)
Koirilla oli vauhti pois, todennäköisesti ne reagoivat mun väsymykseen ja siksi vauhti oli niilläkin lattea. Pennin kaikki radat menivät hylyiksi. Se irtosi jokaisella radalla itsepintaisesti putken väärään päähän, vaikka kuinka yritin vastaisella kädellä pidellä vastaan tai vastaavasti varmistaa tai korostaa ohjaavaa kättä. Ääntäkin käytin aika reilusti! Kaikilla radoilla oli viljelty kohtia, joissa koira ohjattiin suoraan ohi ensimmäisen putken pään putken seuraavaan päähän. Penni paineli aivan korvitta joka kerta ekaan, siihen väärään putken päähän. Kerran jopa tunkien jalkani ja putken välistä, kun seisoin putken edessä estääkseni sen pääsyä sinne - niin ei, itsepäisesti korvitta se tunkee jalan välistä selän takaa sinne! Sama touhu jatkui Napin kanssa. Nappikin paineli kahdella ensimmäisellä radalla väärään päähän putkea, mutta Napilta tämä on ihan odotettavaa ja sen kanssa saa olla aina tarkkana tällaisissa kohdissa. Viimeisellä radalla Napin kanssa päätin, että nyt ei kyllä varmana mennä väärään päähän putkea vaan varmistelemalla varmistelin tukahduttaen koiran vauhdin tyystin antaen  lähteä putkeen ihan viimetingassa ja ei tältä radalta sitten putki virheitä tullutkaan. Loppuradasta oma rytmi katosi ja ajauduin kolmanneksi viimeisellä esteellä hiukan huonoon kohtaan ja täytyy myöntää, että mulla on sika pitävät agilitypopot - liiankin pitävät! Äkkikäännöksessä pienessä pysähdyksessä horjahti liike, taittui nilkka ja tärähti selkä, kun tossu tössähti liiankin pitävästi, kuin seinään matolla. Hiukan arkoen sitten maaliin asti tuloksella 0,36 Siis 0,36! Luokassa osallistujia 44. Sijoittui näistä tällä tuloksella 9. Radan etenemisnopeus 3,7m/s
Jos en olisi varmistellut putkia ja meinannut kaatua ois se kerennyt aikaan, vaikka ei tänään kovin hyvää vauhtia kulkenutkaan. Tää on niin tätä! Eiku leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä - vai miten se menikään?

A-Radan kolme parasta. Onnea!
1. Harri Katainen ja Roisto, tulos -9,42
2. Marielle Wikman-karstunen ja Jimi, tulos -8,21
3. Sari Mäkelä ja Riia, tulos-5,45

B- Radan kolme parasta. Onnea!
1. Petri Heinonen ja Blitz, tulos  -14,07 (huima aika!)
2. Päivi Karjalainen ja Grimma, tulos -11,26 SERT-A
3. Laura Palviainen ja Tarmo, tulos -10,81

C-Hyppyradan kolme parasta. Onnea!
1. Harri Katainen ja Roisto, tulos -8,11
2. Pauliina Kuronen ja Roosa, tulos -7.01
3. Pasi Vesenterä ja Jörö, tulos -6,60









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti