tiistai 13. syyskuuta 2011

Ei olisi voinut kertakaikkiaan paremmin sujua edeltävä kisaviikonloppu! Kaksi kertaa piirimestaruus kultaa. Toinen Napille yksilötasolla ja toinen Napin minijoukkueelle. :)
Joukkuerata oli helppo, mutta yllättävän monella siinä tuli virheitä. Radalla sai juosta tosissaan, jotta onnistui suorituksessa, koska rata sisälsi paljon suoraa ja menevää pätkää. Napin kanssa onnistuttiin tekemään puhdas nollatulos tällä radalla. Muut joukkueen mainiot ja pätevät koirakot olivat Merja Laaksonen ja Inkeri, Satu Kivioja ja Iitu, Minna Toropainen ja Rimma. Aika lyömätön porukka. ;) Joukkueen nimeksi annettiin "Toimii kuin junan vessa". Hauskaa oli! Nämä joukkuekisat on aina leikkimielisiä epävirallisia kisoja eikä niin vakavasti otettavia kisoja. :D

Luulen, että olen vihdoin löytänyt vireen, jolla mun tulee ohjata Nappia kisoissa. Vielä täytyy löytää keinot kuinka saa itsensä siihen vireeseen? Pennin ohjauksen viretilat yhä hakusessa. :)

Olen hiukan huolissani, sillä lauantaina kisojen jälkeen Nappi hiukan arkoi oikeaa etusta, löysin etusesta pienen repeymän anturassa, joka ei näyttänyt vakavalta. Laitoin kotona siihen aloevera geeliä pehmentämään anturaa ja koira liikkui normaalisti illan jälkeen. Starttasin sunnuntaina kisoissa, koska en nähnyt liikkeissä mitään vikaa ja ajattelin, että jalan vaiva oli ohi.
Radan jälkeen Nappi alkoi aristella jalkaa taas ja hiukan kannatteli sitä, mutta ei kävellessä varsinaisesti ontunut. Yön levon jälkeen se ontui aamulla jalkaa selvästi ulos päästettäessä, mutta käveli hetken päästä sillä normaalisti.
Nyt tuijotan koiraa haukan katseella etsien pienintäkin merkkiä arastelusta ja olen huomaavinani lievää arkomista yhä tässä tassussa. Jos Nappi ei ylihuomenna liiku mielestäni täysin normaalisti vien sen lääkäriin. Tassussa ei näy turvotusta, eikä mitään muitakaan ulkoisia vamman merkkejä. Eikä koira mitenkään vaikuta kovin kivuliaalta. Olisiko tassu tärähtänyt pahasti hypyltä alas tullessa ja hiukan venähtänyt tmv? Eniten pelkään, että sillä on siinä jokin vakava vamma, joka ei parane levolla. Mutta tosiaan, jos se ei ole täysin oireeton parin päivän päästä vien sen lääkäriin.
Nyt Nappi saa kuitenkin pitää taukoa agilitystä ainakin puolitoista viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti