torstai 2. helmikuuta 2012

Olinpa ahkera!

Sain viimein tehtyä kaikille koirille omat uudet upeat puvut. Kyllä mä oon reipas! No, heijastimet niihin tarttee vielä ommella. :) Hiukan vielä tekee mieli tehdä kaavaan tuotesuunnittelua seuraavia ajatellen, mutta hyvät ja toimivat ovat nämä takit tähän tarpeeseen. Enstex päällinen ja karvavuori.

Pennille tein lisäksi fleesetossut ja kaulurin. Käytiin lenkilläkin testaamassa toimivuutta. Sinne jäi jonnekkin hankeen yksi fleesetossuista. Täytyy mennä huomanna valoisan aikaan se etsimään.
Miten ihmeessä ne saisi pysymään kunnolla jaloissa? Penni oli onnellinen vaatteistaan, eikä tassujakaan palellut lainkaan, niin paljon kuin tavallisesti. Moneen päivään se ei ole suostunut kulkemaan lenkillä kuin perässä vetäen aina joku tassu ilmassa loikkien, mutta nyt se kulki etunokassa häntä heiluen, vähät välittäen uusista vaatteistaan. No tietty Penni nyt näistä on jo rotunsa edustajana tottunein asusteiden käyttäjä. :)
Taru taas esiintyy kuin maan nielemänä, kun sille laitetaan puku päälle, mutta ulkona lenkillä se kuitenkin liikkuu ihan reippaasti sen kanssa. Nappi ottaa asian neutraalisti.

Kyllä nyt kelpaa koikkujen odotella vuoroaan agilityssä. :) Eipä noita schipperkejä ole tarvinut pikkupakkasilla paljon pukea, mutta silloin, kun joutuvat syystä tai toisesta odottamaan vaikka pakkasella autossa hetkisen on hyvä olla lämmikettä niskassa. Ja kovilla pakkasilla on hyvä pitää lihakset lämpimänä.

 *reps* Okei! Noi korvat on vähän liikaa! :D 
Mut oli ihan pakko laittaa, täytyyhän sen kuulla! ;)
Joku lankakin jäänyt tuohon poskelle roikkumaan... Ei kommentteja:

Lähetä kommentti